Värmlands bokmässa och Bokrelease i Torsåker!

För ett par veckor sedan var jag med på Värmlands bokmässa. Det var väldigt trevligt och roligt, särskilt som jag hade så trevliga grannar (Skrot-Sverre, alias Jeff Nilsson, barnböcker om återvinning). Jag träffade många trevliga människor och många böcker hittade vägen till nya hem där de förhoppningsvis kan sprida glädje! Lite bilder följer härunder!

2014-11-01 17.11.35 2014-11-01 17.12.17 2014-11-01 15.15.09

Men bara i helgen var jag med på något ännu roligare: Bokrelease i Torsåker! Där släppte vi Malin Hedströms och Anna Anderssons Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna! Det var så roligt att få träffa Malin för första gången och Anna igen! På fredag kväll pratade vi om allt möjligt och tittade lite på ett nytt manus som kommer att komma ut senare på Pärlan, umgicks med Malins fina familj och sedan på lördagen var det dags! Då höll Malin fint tal (och jag med fast kanske inte lika fint), Anna pratade också och så fick vi höra kören sjunga (med Malin) och Malins son Ellioth och hans kusin sjöng Egils sång, som faktiskt finns med i boken. Och så bjöds vi förstås på Hullerombullertanternas bullar! Ännu en gång blev jag rörd över att jag får vara med i det här att ge ut böcker och ge plats för nya talangfulla författare och se vackra böcker tas emot och nå ut till människor! Jag är så priviligerad! Tack, Malin och Anna, för att jag får ge ut er bok! Lite bilder därifrån kommer nedan, men vill du läsa mer om hur Malin tyckte det var kan du läsa det här: http://malinhedstrom.vpsite.se/apps/blog/show/42836198-releasefesten-i-k%C3%A4rlek-och-gemenskap- Vill du läsa mer om vad Anna tänkte kan du läsa det här: http://novembersol.blogspot.se/2014/11/releasefesten.html

AnnaMalinReleaseEGilJag,Malin,Annavi signerar

Ännu en bok släpptes i helgen: Hjärtats lovsång, av Kristina Wikström – en fantastiskt fin bok om lovsång och också om hur man kan ge plats för Gud i sin vardag och få en ny intimitet i sin relation med Gud. Men den har jag inga bilder från. Får se om jag får några senare som jag kan lägga ut här. Jag vet iallafall att det också var en underbar stund. Grattis till både Malin och Kristina som släppt sina första böcker!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s