Fantastisk recension på BTJ!

Idag är jag riktigt glad – och fick förmedla en riktigt rolig nyhet till Anna Andersson som råkade vara på Teneriffa när jag ringde (så hon får både ha det varmt och vara glad!). Bibliotekstjänst (BTJ) recenserar inte alla böcker och man är glad bara man får en recension, och att sedan få en riktigt fin sådan – i det här fallet för Resan till Kungens rike – är SÅ roligt! Och viktigt också för att boken ska nå ut till biblioteken! Tyvärr kan jag bara citera litegrann ur recensionen, eftersom man inte får använda hela (den är till för biblioteken och man måste prenumerera eller ha avtal för att få läsa hela), men ett citat kan jag ta med.

Så här skriver Brita Lodén i häftepos 14101557:

“Boken känns väl genomarbetad, har spännande och en del humoristiska inslag.” och: “Språket är enkelt men ändå har författaren lyckats förmedla ett poetiskt skimmer. Eftersom utgivningen av barnlitteratur av god kvalité med kristet budskap är liten, fyller denna bok en viktig funktion.”

Så här ser boken ut, och den kan beställas från Pärlan Förlag (förstås) och bl.a. bokus och Adlibris och de flesta kristna bokhandlar.

ResanBöcker

(foto: Fredrik Andersson)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s